Steens gymnasie
Forside Op

 

 

I 1977 forlod jeg Borup Skole efter 2. Real for at starte på Roskilde Katedralskole i 1. G - Matematisk/Fysisk Linie. Men først lige afsted på 3 ugers sprogskole i England - på den næsten subtropiske sydkyst i Paington..... og håret var da stadigvæk lidt smart....

Efter 1. G tog jeg med Klaus og Jakob, som jeg har kendt siden 1. klasse, på Interrail tur rundt i Europa. Billedet her er fra en eller anden camping-plads. Muligvis i Frankrig, muligvis i England, men rødvin var der i glassene..... Det var den første af en række Interrail ture i de kommende år. En genial måde at rejse rundt i Europa på..
 

I starten af 2. G var jeg guide for et nyt hold gymnasie-elever på deres intro-tur - en weekend tur til en spejderhytte.

Turen fik nogle følger, da jeg blev kæreste med "under-G'eren" Bente - et forhold, der varede det meste af den resterende gymnasietid.

 

 

Med Bente tog jeg til Benidorm, hvor dette billede er taget. Ikke så meget taget med for at vise min mad i Benidorm, men snarere for at tage et lille kig på T-shirten, der ser ud til at være fra Roskilde Festival '78, der var min første festival i Roskilde. Ikke den sidste, som mange vil vide. I år 2001 deltager jeg for 24. gang - og nu med en del mere arbejde end de 4-5 timer jeg i 1978 arbejdede ved Jens Hansens Låge - i dag end noget bredere låge, der betegnes Port 8. Mere om festivalen og mit engagement i denne senere. Men her startede det altså.....

 

Søreme ja - jeg blev student. Helt efter planen tog jeg min sidste eksamen, som var mundtligt russisk i juni 1980 - og så var det på med huen og feste i 3 uger i træk. Selvfølgelig sluttede festlighederne af på Roskilde Festivalen, hvor det dette år var navne som Santana og Joan Armatrading, der trak folk til. Erling, min gode gymnasie-kammerat, ser til da jeg udstyres med den eftertragtede hue.

Blandt studenter-festlighederne var selvfølgelig en aften sammen med familien. Iført den tids uundværlige tørklæde sidder jeg her sammen med Faster Lone og Tante Bodil. Til venstre for mig (hmm.... min højre-side) er det min storebrors eks-kone Helle.