Steen i 90'erne
Forside Op

 

Lad os starte gennemgangen af 90'erne med et billede af min forældre fra starten af 90'erne. Kirsten og Jørgen Bechmann er nu færdige på arbejdsmarkedet, men har travlt som aldrig før med engagement i ældresagen, kulturhus, musikforening, aftenskole osv. Min mor blev 70 år i 2001 - min far må vente til 2005 på at runde det hjørne.
 

 

I starten af 90'ene var jeg i en uge på Grønland for at undervise igennem mit job hos DanaData. Og jeg besøgte selvfølgelig julemandens værksted - og hans postkasse.

I 1991 fejrede jeg sammen med Morten de 30 Utrolige År. Et meget skarpt hjørne at runde - og ikke så forfærdelig lang tid efter mødte jeg Anne, som jeg var sammen med i 6 år frem til 1997.

 

Jobbet hos DanaData varede til 1992, hvor jeg fik ansættelse som IT-ansvarlig i Sundhedsstyrelsen. Og 1992 var også året, hvor jeg for alvor begyndte at arbejde året rundt med Roskilde Festival. Efter at jeg siden 1978 havde haft alle mulige forskellige jobs i organisationen blev jeg i 1992 tilknyttet en såkaldt områdegruppe, der havde med adgang til festivalen at gøre.

 

I de seneste år har jeg siddet med ansvaret for billetsalg på festivalen - og jeg løser også andre opgaver undervejs. Blandt andet indenfor sikkerhed. Besøg festivalen her - og mød nogle af mine nærmeste festival kollegaer her: Hans-Jørn, Stig, Claus og Line:

 

 

 

 

 

Disse 4 gode festival kollegaer vil heldigvis også være til stede ved fejringen af de 40 Fantastiske År.

Min storebror Jan og nevø Nicolai på festival 2000

 

I 1992 eksisterede W. C. Kartellet selvfølgelig også - og havde fundet sit leje på ca. et stort arrangement om året. Dagen starter altid med en sportsaktivitet eller kulturel aktivitet. Senere går der for alvor kultur i den. Her er vi - efter paintball-krig - igen klædt pænt på til drinks og narrestreger

 

 

 

 

Sammen med Anne anskaffede jeg i 1995 en hund - beaglen Amanda:

Og det blev til endnu en beagle, Vanessa, året efter. Vi deles stadigvæk om hundene - de lever som skilsmissehunde på skift hos os.

 

 

I 90'erne var 80'ernes charter-rejser til Sydeuropa skiftet ud med nogle lidt mere eksotiske rejsemål.

Med kokosnødden ligger jeg på stranden i Goa i Indien, hvor jeg var to gange.

Med Anne var jeg også i Thailand.

Endelig var jeg i 1999 indespærret på et hotel i 3 døgn i Vietnam på grund af oversvømmelse. Dette vidste jeg dog ikke, da jeg dagen før tog godt af mig af den lokale Huda-øl - brewed by danish technology.

Vietnamturen var med Alan og Jan - en del af den skøre klike jeg mødte i mit job som IT-ansvarlig hos kai dige bach, som jeg tiltrådte i 1998 og havde indtil starten af 2001.

 

Tja, hvad skal man sige........

Efter indespærringen på hotelværelset var det en befrielse igen at spendere et betragteligt antal 100.000 dong på en glad aften i Hue.

90'erne afsluttedes som bekendt med det store nytårsbrag - årtusindets fest.

Selv var jeg nogenlunde stille og rolig - mit edb-job stillede krav om at være nogenlunde klar i hovedet til det store computernedbrud kl. 24. Computernedbruddet udeblev - g vi kan alle trygt tage fat på det 21. århundrede.