Steen i 2000-
Forside Op

 

Det nye årtusinde blev skålet ind over hele kloden i døgnet omkring den 1. januar. Mine gode kollegaer fra kai dige bach kunne jeg desværre ikke fejre årsskiftet med, men det kunne jeg et par uger senere, hvor vi gentog hele nytårsaften med dronningetale, rådhusklokker, kransekage, fyrværleri og champagne. Nedenstående billeder er ikke alle fra den lejlighed - men stemningen er vist den samme.

 

I starten af år 2000 overvandt jeg en af mine egne grænser. Jeg har aldrig været helt vild med vand - og har aldrig opholdt mig særligt meget i det.

Det var derfor en prøvelse for mig at tage et dykkercertifikat - og det var en meget kold "fornøjelse" at sidde på bunden af Øresund og lave forskellige øvelser i 4-5 grader koldt vand.

På billedet her er jeg sammen med SUB på vej i vandet ved en af de sidste seancer under PADI-prøven. Måske smiler vi lidt - men det var f...... koldt.

 

 

Prøverne blev gennemført - og et par måneder efter supplerede jeg PADI Open Water kurset med Advanced Open Water - og var nu klar til udfordringerne i Rødehavet.

Med blandet andre SUB og Mia gik turen i oktober 2000 til Egypten og Rødehavet, hvor vi boede ombord på Carpe Diem - den stolte dykkerbåd, der sejlede os ud fra Sharm El-Sheik og rundt i området i en uges-tid. De mest fantastiske farvede fisk og koraller mødte os umiddelbart under overfladen - og op til 40 meter under. Og vel oppe af vandet bragede vi tilbage til virkeligheden på Craizy Daisy..... verden er blevet betydeligt mindre !!
 

Før og efter bådturen på Rødehavet rejste jeg lidt i Egypten. Nogle dage i Cairo, hvor jeg blandt andet nød lidt vandpibe og pyramiderne. Og derefter nogle dage i Dahab med sol, afslapning og nattevandring på Sinai-bjerget.

På Sinai-bjerget kom Steens 10 bud til mig. Måske ikke den største visdom i verden, men nogenlunde lette at efterleve:

1. Det er aldrig for sent at få en god barndom

2. Du skal finde dine egne grænser og flytte dem

3. Brug dine venner - og lad dem bruge dig

4. Du må aldrig svigte dine venners tillid

5. Mød altid nye mennesker med et åbent sind - uanset hvor i verden de kommer fra

6. Du må aldrig gøre noget imod andre, som du ikke er klar til at de gør imod dig

7. Du skal respektere og forstå forskellen på mænd og kvinder

8. Du skal respektere forskellen på kvinder

9. Du bør ikke have andre guder end dig selv

10. Så er der ikke flere bud ........

 

CSC Home Page

I starten af 2001 skiftede jeg job og havnede igen i konsulent-rollen hos CSC, hvor jeg arbejder med firewalls, sammenkobling af netværk mm.

 

 

I maj måned 2001 gjorde jeg det endelig. Sammen med Kasper løb jeg over må-linjen i Copenhagen Marathon i en ganske fremragende tid. Her er vi - stadigvæk i fin form - ved 20-25 km. mærket.

 

 

Og så var jeg der igen....... For 24. gang var jeg på den netop overståede Roskilde Festival '01. En fantastisk festival, som du kan se flere billeder fra her.

Og således fik du den hurtige gennemgang af de 40 Fantastiske År set med mine øjne. Jeg håber du har smilet lidt undervejs - det har ihvertfald været sjovt at finde billederne frem.